TAK PENAT KE NAK REPLY WHATSAPP SATU PER SATU?

Nak Tak ClickToWasap™️ Bantu Memudahkan Kerja-Kerja Anda

Bisnes Anda Mempunyai Masalah Di Bawah?

Hampir semua usahawan online mempunyai masalah yang sama. Sukar untuk dapatkan customer, sukar untuk closing dan customer selalu lambat dan sukar nak buat bayaran dan paling leceh sekali bila nak buat follow up...kan?

Memperkenalkan...

Jika Anda Ingin Mengoptimumkan Marketing di WhatsApp, Maka ClickToWasap™ adalah WAJIB untuk Anda!

Lupakan Reply Secara Manual – Kita AUTOMASIKAN Semuanya!

Tiada Lagi Tugas Reply Secara Manual yang Membosankan, Terlalu Banyak Habiskan Masa untuk CLOSE SALE & Kehilangan Peluang yang lain.....

"Jika Anda sudah memiliki banyak database di WhatsApp, Anda WAJIB gunakan software ini untuk melakukan follow up. Tidak perlu membuang banyak waktu untuk follow up satu per satu. Follow up sangat penting dalam sebuah bisnes."

4 Fungsi Utama ClickToWasap™

Bulk Send WhatsApp

Auto Reply

Fast Filter

Extractor

11 Fungsi Hebat yang lain

Jika Anda menutup halaman ini dan datang semula nanti, Anda berisiko membayar lebih banyak untuk ClickToWasap ™. Dapatkan sekarang dengan DISKAUN 50%. Tunggu Apa lagi, bertindak sekarang!

Click To Send

Blast Promosi atau Follow up Prospek dan Pelanggan anda dengan 1 KLIK sahaja!

“Nak Blast Ikut Masa Tertentu Tapi Sedang Sibuk? ClickToWasap Ada Option Untuk Scheduled. Set Je Masa Nak Blast Dan Anda Boleh Tinggalkan PC, Biar ClickToWasap Yang Buat Kerja Untuk Anda!”

Play Video
Play Video

Click To Auto Reply

Mempunyai Fungsi Auto Reply Mesej Termasuk Reply Text Beserta Media (Image,  Files). Setiap Prospek Yang Reply Mesej, Sistem Akan Auto Reply Prospek Tersebut Dan Ini Memudahkan Anda Lakukan Follow Up. 

“Anda dapat set keyword dan reply untuk setiap pertanyaan yang sering ditanyakan oleh prospek!”

Click To Fast Filter

Dengan Software ClickToWasap™ Anda Dengan Mudah Dapat Asingkan & Buang Nombor Didalam List Yang Tidak Aktif Dan Tidak Mempunyai Whatsapp.

Play Video
Play Video

Click To Extractor

Dengan Hanya Satu Klik Sahaja Anda boleh Dapatkan Data Contact Number WhatsApp Pelanggan – Pelanggan dan Orang yang Pernah Anda WhatsApp. Bukan Itu sahaja, Anda juga boleh Extract Contact dari Group WhatsApp Anda!

Berapa Harga Software yang Hebat ni?

DAPATKAN HARGA DISKAUN 50% SEKARANG!

Sila Baca Sebelum Beli! 

 • ClickToWasap™ Software hanya berfungsi untuk Window7, Window8, Window8.1 dan Window10 OS sahaja. Jika anda menggunakan Mac OS, sila install parallel desktop untuk guna software ini (Anda Perlu Beli Software Tersebut).
 • Tidak Boleh digunakan di phone (android atau ios).
 • License valid untuk 365 hari selepas di Key-In ke software.
 • Anda tidak perlu membeli kredit untuk blast dengan kami kerana Software ClickToWasap ™ tidak memerlukannya. Anda hanya perlu membeli Software dan Anda dapat terus blast promosi bisnes anda.
 • Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian atau kerosakan di atas penggunaan Software ClickToWasap seperti di ban oleh WhatsApp, atau kehilangan pelanggan disebabkan Software tidak berfungsi.
 • Support hanya disediakan melalui WhatsApp, jika mahu Remote Control Support, cas tambahan akan dikenakan (RM50 / Jam)

COMPANY

RM 799
 •  
ᴿᴹ399

RESELLER

RM 399
 •  
POPULAR
ᴿᴹ199

AGENT

RM 299
 •  
ᴿᴹ149.00

ADVANCE

RM 199
 •  
BEST INVESTMENT
ᴿᴹ99.00

COMBO

RM 179
 •  
ᴿᴹ89.00

BASIC

RM 99
 •  
ᴿᴹ59.00

Jika Anda menutup halaman ini dan datang semula nanti, Anda berisiko membayar lebih banyak untuk ClickToWasap ™. Dapatkan sekarang dengan DISKAUN 50%. Tunggu Apa lagi, bertindak sekarang!

Software mirip / serupa yang dijual di luar sana, kebanyakannya menggunakan Lesen Crack atau palsu, software mereka mungkin mengandungi Virus, malware atau ransomware. Lindungi maklumat peribadi anda dengan membeli software dan Lesen yang sah!
Your Product